It's over

Postby Candid » Wed Mar 02, 2022 12:37 pm

TO ALL: grab alternative contacts while you can
The www is going down. Sayed's posts in every forum here are just the start.

The most important link I've ever posted: https://rumble.com/vvudf7-strawman-the- ... l?mref=6zo

Good luck, everyone. We're going to need it.
User avatar
Candid
MVP
MVP
 
Posts: 9885
Joined: Mon Oct 18, 2010 10:00 am
Likes Received: 498


#1

Postby desperate788 » Wed Mar 02, 2022 12:44 pm

www switched of is impossible. What will happen to bankın system? Billion dollars worth trading companies? Its something current economic system cant handle. They may ban some sites unfortunately even free West societies seems to dererioriate these days.
User avatar
desperate788
Super Member
 
Posts: 41697
Joined: Tue May 13, 2008 3:39 pm
Likes Received: 122

#2

Postby Candid » Fri Mar 04, 2022 12:13 pm

desperate788 wrote:www switched of is impossible.


It's far from impossible, it's probable. Not for a while, I grant you.

First they're getting rid of good old-fashioned postal mail. A first-class stamp used to mean next-day delivery to anywhere within the UK. Now it means this week, next week, sometime... never. We'll be told postal workers are dropping dead of the Very Deadly Virus because they're handling paper. You'll have to use email and whatever social media remains, so your Government can see what you think and censor you as they please. One word against the Government will mark you as a criminal, for which you may be jailed or worse.

After that? Money. Can't have people passing coins and paper notes back and forth, with all that Very Deadly Virus on them, can we? You'll have to use your card, so your Government can see what you spend money on, and where. If you're outside your designated area (possibly just your home), you're in Big Trouble.

And then what? Billionaire traders such as Amazon won't deliver to you unless you have a valid vaxpass. That includes food supplies (not fresh, obviously). Besides, your bank account can be shut down if you're still stubbornly refusing to accept death by lethal injection. What will you do without money? In a matter of weeks there'll be no Uncommon Forum to give you comfort.

even free West societies seems to dererioriate these days.

No kidding. There's no longer any such thing as democracy OR freedom. Blind Freddie can see the UK, the US, Canada, Australia and New Zealand are all in the grip of... who? An invisible enemy. The cruel, lying coronahoax has now been overtaken by the threat of World War 3 between Russia and the Ukraine.

It's all lies, desperate. I wish I could translate https://americasfrontlinedoctors.org/2/ ... t-opinion/ for you, but I can't. Using google translate, the last paragraph says:
İkinci Dünya Savaşı'nda 75 milyon insan öldü. Bugün neler olup bittiğine dair en ufak bir sezgileri olanlar, şu anda bu sayıya razı olur ve bunu bir nimet olarak görür.
User avatar
Candid
MVP
MVP
 
Posts: 9885
Joined: Mon Oct 18, 2010 10:00 am
Likes Received: 498

#3

Postby desperate788 » Fri Mar 04, 2022 12:40 pm

ı couldnt understand you.
User avatar
desperate788
Super Member
 
Posts: 41697
Joined: Tue May 13, 2008 3:39 pm
Likes Received: 122

#4

Postby Candid » Fri Mar 04, 2022 12:44 pm

İmkansız olmaktan çok uzak, muhtemel. Bir süreliğine değil, sana hak veriyorum.

İlk önce eski moda posta postalarından kurtuluyorlar. Birinci sınıf damga, Birleşik Krallık içinde herhangi bir yere ertesi gün teslimat anlamına geliyordu. Şimdi bu hafta, gelecek hafta, bazen... asla. Posta işçilerinin kağıtla uğraştıkları için Çok Ölümcül Virüsten öldükleri söylenecek. E-postayı ve kalan sosyal medyayı kullanmanız gerekecek, böylece Hükümetiniz ne düşündüğünüzü görebilir ve sizi istediği gibi sansürleyebilir. Hükümete karşı söylenecek tek bir söz, sizi hapse atabileceğiniz ya da daha kötüsü olabilecek bir suçlu olarak işaretleyecektir.

Daha sonra? Para. Üzerinde tüm bu Çok Ölümcül Virüs varken, paraları ve kağıt paraları ileri geri dağıtan insanlara sahip olamayız, değil mi? Hükümetinizin neye ve nereye para harcadığınızı görebilmesi için kartınızı kullanmanız gerekecek. Belirlediğiniz alanın dışındaysanız (muhtemelen sadece eviniz), Büyük Beladasınız.

Ve sonra ne? Amazon gibi milyarder tüccarlar, geçerli bir vaxpass'ınız olmadıkça size teslimat yapmaz. Buna gıda malzemeleri de dahildir (taze değil, açıkçası). Ayrıca, iğne ile ölümü kabul etmeyi inatla reddediyorsan banka hesabın kapatılabilir. Para olmadan ne yapacaksın? Birkaç hafta içinde size rahatlık sağlayacak bir Sıradan Olmayan Forum olmayacak.

özgür Batı toplumları bile bugünlerde geriliyor gibi görünüyor.

Şaka yapmıyorum. Artık demokrasi VEYA özgürlük diye bir şey yok. Kör Freddie, Birleşik Krallık, ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'nın hepsinin... kimin pençesinde olduğunu görebiliyor? Görünmez bir düşman. Zalim, yalancı koronahoax şimdi Rusya ve Ukrayna arasındaki 3. Dünya Savaşı tehdidi tarafından ele geçirildi.

Hepsi yalan, çaresiz. Keşke https://americasfrontlinedoctors.org/2/ ... t-opinion/'u sizin için çevirebilseydim, ama yapamam. google translate kullanarak, son paragraf diyor ki:
İkinci Dünya Savaşı'nda 75 milyon insan öldü. Bugün neler olup bittiğine mandıra en küçük bir sezgileri olanlar, şu anda bu sayıya şifa olur ve bunu bir nimet olarak görür.
User avatar
Candid
MVP
MVP
 
Posts: 9885
Joined: Mon Oct 18, 2010 10:00 am
Likes Received: 498

#5

Postby desperate788 » Fri Mar 04, 2022 12:48 pm

ı too think world and our civilisation is declining. There are many signs and what have been experienced during covid pandemi is just an other one.
User avatar
desperate788
Super Member
 
Posts: 41697
Joined: Tue May 13, 2008 3:39 pm
Likes Received: 122

#6

Postby Candid » Fri Mar 04, 2022 1:20 pm

desperate788 wrote:ı too think world and our civilisation is declining. There are many signs and what have been experienced during covid pandemi is just an other one.

JUST another one?

I agree that the standard of living has dropped year-on-year since I was born in the 1950s... in such a way that a journalist (which I was until 2011) didn't notice. I actually thought it was progress.

What started up late 2019 and hit the UK on Friday the 13th of March 2020 is in a category of its own. It would be good if you could understand what's in that link I posted, https://americasfrontlinedoctors.org/2/ ... t-opinion/

Let's see how google translate handles it.

Son bir buçuk yılda birçok insan mevcut durumu Holokost ile karşılaştırıyor. Holokost'tan kurtulanlar bile alarm zillerini çalıyor.

Elbette, ahlaki açıdan üstün hiçbir işe yaramazlığın bize hatırlattığı gibi, herhangi bir şeyi Holokost ile karşılaştırmak, Holokost'u ucuza getirir ve kurbanları utandırır. En başından beri mevcut durumu Holokost ile karşılaştırıyor olsam da sonunda toparlandım. Holokost karşılaştırmaları ciddi şekilde kusurludur.

İşte bunun için on neden:

1) Naziler ve işbirlikçileri insanları son derece ilkel yollarla öldürdüler. Kitlesel kurşunlamaları, halka açık infazları ve insanları canlı canlı yakmayı, günümüzde uygulanan soylu soykırım yöntemleriyle kıyaslayamazsınız. Nazilerin sonunda gaz odalarına ilerlediği doğrudur, ancak bu bile günümüzün daha aydınlanmış toplu zehirlenme yöntemleriyle karşılaştırıldığında barbarcaydı. Naziler, milyonlarca insanı öldürmenin daha temiz, daha yeşil yollarının geliştirilmesine katkılarından dolayı övgüyü hak ediyor, ancak gerçek bir karşılaştırma yapanlar açıkçası esniyor. Elma ve portakaldır.

2) Naziler on milyonlarca insanı öldürdü, ancak başarıları neredeyse tamamen Avrupa ile sınırlıydı. İsrail'i asla işgal etmeyi başaramadılar ve Amerika'nın anavatanı Pearl Harbor'ın dışında da kurtuldu. Naziler Avrupa'da epeyce koşmuş ve hatta Rusya'yı gerçekten korkutmuş olsa da, neredeyse tüm gezegeni ele geçiren protégé'lerine kıyasla hafiflerdi. Geriye dönüp bakıldığında, önceki “çoğunlukla barışçıl” dönemlere dünya savaşları dememiz aptalca görünüyor. Bunlar en fazla Avrupalı ​​kan banyolarıydı.

3) Holokost'ta düşmanın kim olduğu belliydi. Casuslar ve muhbirler dışında hepsi üniforma giyiyordu. Bayrak sallayıp Nazi selamı verdiler. Bu, geçit törenleri için çok iyi çalışıyor, ancak küresel savaş o zamandan beri çok daha karmaşık hale geldi.

Günümüzde savaşlar resmen ilan edilmiyor, askerler ve cellatlar sıradan insanlar gibi giyiniyor ve gerçekten sorumlu kişiler, halk tarafından bilinmeyen gölgelerde saklanıyor. Savaş, gündelik hayata benzer. Savaş alanı karşı karşıya gelen iki ayrı ordu değil, bir hastane koğuşu, bir karantina tesisi, bir sağlık ocağı, bir üniversite, bir anaokuludur. Katilleriniz size gülümsüyor ve çoğu gerçekten hayatınızı kısaltmak yerine koruduklarına inanıyor. Hitler'in insanları ölüm kamplarına götürmesi gerekiyordu; bugün Nuh'un gemisinin dışında bekleyen hayvanlar gibi ayrıcalık için sıraya giriyorlar.

4) Naziler sağlam bir propaganda makinesi inşa ettiler, ancak kitle iletişim araçları kötü adamlara sempati duysalar bile büyük ölçüde bağımsızdı.
User avatar
Candid
MVP
MVP
 
Posts: 9885
Joined: Mon Oct 18, 2010 10:00 am
Likes Received: 498

#7

Postby Candid » Fri Mar 04, 2022 1:25 pm

Bugün kitle iletişim araçları bir propaganda makinesidir ve resmi anlatıya olan bağlılıklarını zar zor gizlemektedir. Kuruluş neyin rapor edildiğini kontrol eder ve hatta kullanılacak kelimeleri belirler. Hitler kıskanacaktı.

5) Holokost sırasında, muhalifleri gerçek zamanlı olarak sansürlerken, her gün her an insanlığın beynini yıkayan büyük teknoloji şirketleri yoktu. Naziler, manevi torunlarına kıyasla bir elleri arkadan bağlı olarak oynuyorlardı.

6) Naziler bir işyerini veya sinagogu kapatmak ya da nüfusu ayırmak istiyorlarsa, kirli işlerin çoğunu kaba kuvvetle kendilerinin yapmaları gerekiyordu. Bugün insanları, tüm dağınık kırık camlar, parçalanmış kafatasları ve kan nehirleri olmadan kendilerinin yapmaya ikna ettiler. Bu yapılacak doğru şey! Ailelerini, arkadaşlarını, komşularını, iş arkadaşlarını ve dindaşlarını aynı kötülükle, ancak ücret almadan birbirlerine düşman ettiler. Bizi öldürüyorsun! Katil! Haşarat! Uzak dur! Umarım hastalanır ve ölürsün!
User avatar
Candid
MVP
MVP
 
Posts: 9885
Joined: Mon Oct 18, 2010 10:00 am
Likes Received: 498

#8

Postby Candid » Fri Mar 04, 2022 1:28 pm

Günümüzün tiranları, yalnızca sınırlı durumlarda kaba kuvvet kullanmaya ihtiyaç duyuyor: bir mesaj göndermek, protestocuların iradesini kırmak ve sorun çıkaranları ortadan kaldırmak. Bu onların başarısı için hayati önem taşır; sokaklarda kan akıyor olsaydı, insanlar kötü adamların istediğinden çok daha erken bir zamanda gerçek bir isyan organize ederdi. Güçlerini pekiştirirken mutlu yüzlerini açık tutmaları ve kaba kuvveti mümkün olduğunca uzun süre sınırlamaları gerekiyor. Naziler kana susamışlıklarını yeterince saklamadılar. Artık öğrendiler. Bir daha asla.

7) Holokost sırasındaki sarı yıldız bir aşağılanma işaretiydi; meydan okuyanlar dışında hiçbir Yahudi bunu isteyerek sergilemezdi.

Sarı yıldızın bugünkü versiyonu bir onur rozeti haline geldi. Köle olmak övgüye değer bir iştir ve kulluğun sembolleri bir onur nişanıdır. Zulme karşı meydan okuyanlar, üzerine tükürülen ve ayrımcılığa uğrayanlardır. Bugün köleliğin belirtileri -maskeler, sağlık belgeleri vb.- konusunda ikircikli olanlar bile bunda ciddi bir sorun görmüyorlar. Peki ya “Pis Yahudi” tabelası takmam gerekirse? Peki ya acı çekmem gerekiyorsa? O kadar da kötü değil ve herkes yapıyor. Neden dalgalar yaratır?

8. O zamanlar insanların daha önce öğrenecekleri bir Holokost yoktu. Zorbalık ve baskı vardı, elbette – her zaman vardı. Ama Holokost gibisi yoktu. Geriye dönüp insanların hala zaman varken neden bunu ya da bunu yapmadıklarını merak etmek kolaydır, ancak bu gerçekten adil değildir. Olanların gerçekliği, en yaratıcı ya da taş gibi soğuk ayık dışında kimse için hayal bile edilemezdi.

Bugün ders almamız gereken önceki bir Holokost var, sayısız kitabımız, belgeselimiz, müzemiz ve okul müfredatımız var. Hatta bizi uyaracak kurtulanlarımız bile var! Bizi takip edenler, hala vakit varken insanların bunu neden yapmadığını ya da bunu neden yapmadığını merak ettiğinde, bu adil olacak.

9) Holokost sırasında kaçacak yerler vardı. Bugün güvenli liman yok. Hepimiz bu işin içindeyiz.

10) İkinci Dünya Savaşı'nda 75 milyon insanın öldüğünü tahmin ediyorlar. Bugün neler olup bittiğine dair en ufak bir sezgileri olanlar, şu anda bu sayıya razı olur ve bunu bir nimet olarak görür.

Özetle, bu günleri Holokost ile karşılaştırmak gerçekten de uygunsuz. Hitler'i bir salak gibi gösteren günümüz Amaleklilerinin ilerlemelerine ve sıkı çalışmalarına karşı bir küstahlıktır.
User avatar
Candid
MVP
MVP
 
Posts: 9885
Joined: Mon Oct 18, 2010 10:00 am
Likes Received: 498



Return to Light Lounge